Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Сплатити за світло та газ від YASNO можна карткою "Є ПІДТРИМКА"

Дата: 18.03.2022 09:12
Кількість переглядів: 235

Фото без опису

??СПЛАТИТИ ЗА СВІТЛО ТА ГАЗ ВІД YASNO МОЖНА КАРТКОЮ «ЄПІДТРИМКА»

Витратити кошти з картки «єПідтримка» віднедавна можна і на сплату комунальних послуг. Постачальник YASNO (ТОВ «Донецькі енергетичні послуги») розповідає своїм клієнтам, як скористатися такою можливістю та сплатити рахунки за електроенергію та газ у зручний спосіб.  

Отримати від держави 1000 грн можуть ті українці, які пройшли повний курс вакцинації, а 6500 грн допомоги – підприємці та наймані працівники з Києва, Дніпропетровської та Донецької та інших областей, де ведуться активні бойові дії. Послуга «єПідтримка» працює виключно в мобільному застосунку «Дія». Завантажити «Дію» можна в Google Play та App Store. Отримати допомогу від держави можна, обравши в застосунку «Дія» пункти: «Послуги» - «єПідтримка» - «Отримати допомогу».

Оскільки уряд скасував усі обмеження на використання коштів програми «єПідтримка», то їх можна спрямувати і на оплату комунальних послуг.

Щоб розрахуватися картою «єПідтримка» за електроенергію та газ дистанційно, клієнтам YASNO необхідно:

1.    Обрати один зі зручних онлайн-сервісів – Viber-бот YASNO-online, мобільний додаток YASNO або інтернет-банкінг чи платіжні сервіси;

2.    Вказати суму до сплати;

3.    Ввести реквізити карти «єПідтримка»;

4.    Підтвердити платіж.

«Сьогодні важливо здійснювати оплату за комунальні послуги, щоб  забезпечувати стабільну роботу енергосистеми. Ми звертаємось до усіх клієнтів, які продовжують працювати і мають можливість, з проханням оплачувати за спожиті електроенергію та газ. Це можна зробити, скориставшись карткою «єПідтримка», адже знято усі обмеження щодо використання коштів з цієї картки. Внести платіж можна через онлайн-сервіси YASNO або онлайн-банкінг свого банку. Ми продовжуємо виконувати свою роботу і забезпечувати електро- і газопостачання. Сьогодні оплата клієнтів є важливим внеском кожного у захист енергетичного фронту. Разом ми сильніші», – сказав директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.

Довідка:

YASNO – бренд, під яким працює група компаній з постачання електроенергії, газу, рішень з енергоефективності та для електромобілів, що надають послуги для 3,5 млн українських сімей та юридичних клієнтів у Києві, Дніпропетровській, Донецькій та інших областях України. Три компанії бренда YASNO тричі очолили рейтинг постачальників електроенергії, складений аналітичним центром DiXi Group в рамках проєкту USAID. YASNO прагне забезпечити клієнтам сервіс європейського рівня та розвиває онлайн-обслуговування. Для зменшення витрат клієнтів на енергію YASNO пропонує енергоефективні набори, розумне освітлення, сонячні дахи, системи зберігання енергії, послуги енергоаудиту, енергосервісу та енергоменеджменту. Електроавтомобілісти можуть замовити в YASNO зарядні станції для встановлення вдома або в офісі та отримувати додатковий дохід.

Прес-служба YASNO

у Донецькій області

(050) 520 93 23

PR@yasno.com.ua

yasno.com.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь