Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Як сплачувати за електроенергію

Дата: 11.03.2022 11:15
Кількість переглядів: 155

Фото без опису

??ЩОБ КРАЇНА БУЛА ЗІ СВІТЛОМ: ЯК ЗАРАЗ СПЛАЧУВАТИ ЗА ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЮ

Постачальник YASNO (ТОВ «Донецькі енергетичні послуги») звертається до клієнтів з проханням по можливості сплачувати рахунки за електроенергію, адже від цих оплат наразі залежить забезпечення світлом усієї країни. Внести платіж можна дистанційно у будь-який час.

Сплатити за електроенергію без комісії можна через онлайн-сервіси YASNO, які продовжують працювати без змін:

·       Особистий кабінет YASNO

·       Viber-бот YASNO-online

·       Мобільний додаток YASNO

Також електронні рахунки в email/ viber/ смс-повідомленні отримають жителі області, чиї номери телефонів та електронні адреси є у базі постачальника. Якщо ви отримали таке повідомлення від YASNO, будьте впевнені, що перехід за посиланням та оплата у такий спосіб є абсолютно безпечними.

Ще одна можливість дистанційно внести платіж – скористатися інтернет-банкінгом (Приват24, ПУМБ-онлайн та ін.).

Нагадуємо, наразі усі медичні установи, військові та силові структури, а також виробники хліба на Донеччині отримують електроенергію безкоштовно.

«Сьогодні уся країна об’єдналася задля спільної перемоги. Кожен з нас прагне чим може допомогти армії, волонтерам та тим, хто опинився у складних умовах. Зараз як ніколи підтримки потребує і енергетична галузь. Платежі клієнтів – це робота електростанцій та інших енергопідприємств, це підтримка енергетиків, які у небезпечних умовах відновлюють електропостачання населених пунктів, зрештою – це світло у кожній українській родині. Ми щиро дякуємо клієнтам, які маючи можливість продовжують вносити платежі. Сьогодні це маленький подвиг кожного, який має велике значення для усієї країни», - сказав директор YASNO у Донецькій області Олександр Северін.

Довідка:

YASNO – бренд, під яким працює група компаній з постачання електроенергії, газу, рішень з енергоефективності та для електромобілів, що надають послуги для 3,5 млн українських сімей та юридичних клієнтів у Києві, Дніпропетровській, Донецькій та інших областях України. Три компанії бренда YASNO тричі очолили рейтинг постачальників електроенергії, складений аналітичним центром DiXi Group в рамках проєкту USAID. YASNO прагне забезпечити клієнтам сервіс європейського рівня та розвиває онлайн-обслуговування. Для зменшення витрат клієнтів на енергію YASNO пропонує енергоефективні набори, розумне освітлення, сонячні дахи, системи зберігання енергії, послуги енергоаудиту, енергосервісу та енергоменеджменту. Електроавтомобілісти можуть замовити в YASNO зарядні станції для встановлення вдома або в офісі та отримувати додатковий дохід.

Прес-служба YASNO

у Донецькій області

(050) 520 93 23

PR@yasno.com.ua

yasno.com.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь