Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Реабілітаційне лікування застрахованих осіб та членів їх сімей після перенесених захворювань і травм у реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів в 2022 році

Дата: 23.02.2022 16:52
Кількість переглядів: 237

Реабілітаційне лікування застрахованих осіб та членів їх сімей

після перенесених захворювань і травм у реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів в 2022 році

 

В умовах карантинних обмежень Бахмутське міське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області продовжує направлення застрахованих осіб на реабілітаційне лікування до санаторно - курортних закладів відповідно до Порядку відшкодування витрат за надані соціальні послуги з лікування застрахованих осіб та членів їх сімей після перенесених захворювань і травм у реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів за рахунок коштів Фонду соціального страхування України  затверджених Постановою  правління Фонду від 13.07.2017 року №39.

Відповідно до цього Порядку право на відновне лікування мають                                           УСІ  ПРАЦЕВЛАШТОВАНІ  ОСОБИ,  яке розпочинається одразу після закінчення гострого періоду захворювання за наявності висновку лікарсько-консультативної комісії (ЛКК) закладу охорони здоров’я, де застрахована особа знаходиться на стаціонарному лікуванні.

 Звертаємо увагу, що за наявності медичних показань, застраховані особи, які перехворіли на COVID-19 та отримали ускладнення, також мають право пройти реабілітаційне лікування на базі санаторно-курортних закладів за кошти Фонду соціального страхування України.

 Фонд відшкодовує витрати на медичну реабілітацію застрахованих осіб за наступними профілями, визначеними Порядком № 39, а саме:

-  нейрореабілітація (підгострий період інсультів, черепно-мозкових травм);

- м’язово-скелетна реабілітація (підгострий період після операцій ортопедичних та травматологічних, ревматологічні захворювання);

- кардіо-пульмонарна реабілітація (підгострий період інфаркта міокарда, після операцій на серці; підгострий період захворювань легень, після операцій на легенях; цукровий діабет);

- медико-психологічна реабілітація учасників АТО;

- реабілітація після оперативних втручань на органах зору;

- реабілітація при порушенні перебігу вагітності (ускладнена вагітність);

- інша (соматична) реабілітація: підгострий період після оперативних втручань на органах травлення, сечостатевої системи, жіночих статевих органах.

Вартість реабілітаційного лікування повністю фінансується за рахунок коштів Фонду соціального страхування. Крім того, за весь час перебування застрахованої особи на лікуванні в санаторно-курортному закладі Фондом надається допомога по тимчасовій втраті працездатності.

Усі санаторно-курортні заклади, до яких направляються застраховані особи, суворо дотримуються протиепідемічних заходів з метою протидії поширенню коронавірусної  інфекції та гарантують безпеку застрахованих осіб.

 

            У разі наявності питань щодо проходження реабілітаційного лікування звертатись до відділу медичних та соціальних послуг Бахмутського міського відділення управління ВД ФСС України в Донецькій області за адресою: м.Бахмут, вул. Незалежності,41, або за телефоном (0627) 44-56-60.

Бахмутське міське відділення

управління виконавчої дирекції

Фонду соціального страхування

України в Донецькій області»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь