Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Повідомлення про оприлюднення проєкту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 12.01.2022 13:45
Кількість переглядів: 114

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

 

Повна назва документа державного планування місцевого рівня: проєкт Програми економічного і соціального розвитку Званівської сільської територіальної громади на 2022 рік (далі – Програма).

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа місцевого планування: Званівська сільська рада.

 Званівська сільська рада  повідомляє про початок громадських обговорень проекту документу державного планування Програми економічного і соціального розвитку Званівської сільської ради на 2022 рік.

Програма визначає сукупність взаємоузгоджених завдань і заходів, які визначають пріоритетні напрями економічного і соціального розвитку, підвищення стандартів життя населення шляхом розбудови інфраструктури, забезпечення  якості  та загальної доступності публічних послуг, підтримки ініціатив малого бізнесу та створення  позитивного іміджу території громади.

Передбачувана  процедура громадського обговорення: відповідно до ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» (далі – про СЕО), громадське обговорення Програми та звіту про СЕО розпочато з дня їх оприлюднення.

Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до проекту Програми  та звіту про СЕО. Усі зауваження і пропозиції до Програми та звіту про СЕО, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником.

Письмові пропозиції подаються фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання, із  особистим  підписом. 

Юридичні  особи  подають  пропозиції  із зазначенням  найменування  та  місцезнаходження  юридичної  особи.

Анонімні пропозиції не розглядаються.

За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє, у порядку визначеному законодавством.

Ознайомитися з проєктом Програми економічного і соціального розвитку Званівської сільської ради на 2022 рік, звітом про стратегічну екологічну оцінку, та отримати додаткову інформацію  можна у відділі з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій  Званівської сільської ради Бахмутського району Донецької області або на офіційному веб-сайті https://zvanivska-gromada.gov.ua/  або  за телефоном: (095)2428741.

Зауваження і пропозиції до проекту Програми, та звіту про СЕО подаються до виконкому Званівської сільської ради.

Відповідальна особа: Бурдун Лілія Олександрівна, контактні дані: телефон 0952428741,    Е-mailinfo@zvanivska-gromada.gov.ua/  

Строк подання зауважень і пропозицій становить 30 днів з дня розміщення на сайті. Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Проведення  транскордонних  консультацій  не передбачається.

 


Проєкт Програми економічного і соціального розвитку Званівської сільської територіальної громади на 2022 рік

Звіт про стратегічну екологічну оцінку Програми економічного і соціального розвитку Званівської сільської територіальної громади на 2022 рік


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь