Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Податкова Донеччини надає платникам податків 77 адміністративних послуг, більшість з яких можна отримати онлайн Головне управління ДПС

Дата: 13.09.2021 14:45
Кількість переглядів: 216

З початку року платникам Донеччини надано майже 97,6 тис. адміністративних послуг.

Однією із найбільш запитуваних серед 77 адміністративних послуг, які надає податкова служба Донецької області, стала, зокрема, видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Протягом січня – липня 2021 року було надано понад 40 тис. таких послуг.

Не втрачають свою популярність і такі адмінпослуги, як реєстрація платника єдиного податку – протягом вказаного періоду було зареєстровано понад 5,4 тис. платників єдиного податку та надано майже 9,5 тис. витягів з реєстру платників єдиного податку.

Крім того, як і раніше, для платників податків також актуально отримання довідки про відсутність заборгованості з платежів, що контролюються податковими органами. Таких довідок з початку року було надано 4,4 тисяч.

Ознайомитись з інформацією про порядок надання адміністративних послуг, режим доступу до приміщень, в яких здійснюється прийом суб'єктів звернень, наявність сполучення громадського транспорту, під'їзні шляхи, місця паркування, а також отримати бланки заяв на адміністративні послуги можна на субсайті Головного управління ДПС у Донецькій області (https://dn.tax.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/).

Також платники податків мають змогу скористатися сервісом ДПС «Електронний кабінет», який дозволяє в режимі реального часу подавати звітність, отримувати послуги в електронній формі та актуальні відомості з реєстрів. Вхід до Електронного кабінету за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС.

Нагадуємо, що вхід до приватної частини Електронного кабінету здійснюється після проходження користувачем електронної ідентифікації онлайн з використанням кваліфікованого електронного підпису будь-якого акредитованого центру сертифікації ключів – кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг або через Інтегровану систему електронної ідентифікації - id.gov.ua  (MobileID та BankID).

 

Підписатися на Facebook 

fb.com/TaxUkraine

www.facebook.com/tax.donetsk

Підписатися на Telegram-канал

t.me/tax_gov_ua

Підписатися на YouTube

youtube.com/TaxUkraine

youtube.com/c/ДПСуДонецькійобласті

 

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь