Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

З 15.03 по 19.03 2021 року в ЗДО «Ромашка» Званівської сільської ради пройшов Тиждень безпеки «Бережімо себе, діти»

Дата: 22.03.2021 09:21
Кількість переглядів: 514

Фото без опису

Сьогодні важливою залишається проблема профілактичної роботи щодо формування навичок безпечної життєдіяльності. Тому виникає необхідність, починаючи з дошкільного віку, навчити дітей свідомо ставитися до свого здоров’я, питань особистої безпеки та безпеки навколишніх. Отже, згідно річного плану закладу з 15.03 по 19.03 2021 року в ЗДО «Ромашка» Званівської сільської ради пройшов Тиждень безпеки «Бережімо себе, діти», головною метою якого було поліпшення якості освітньої роботи з дітьми з питань особистої безпеки та захисту життя у надзвичайних ситуаціях.

Завдання дорослих  педагогів і батьків  не залякувати дітей, а, користуючись їх природною допитливістю, навчити правил поведінки, не забороняти або приховувати небезпечні предмети і речі, а в ґрунтовній, цікавій, пояснювальній роботі вчити правильно користуватися ними. Тому, педагоги ЗДО «Ромашка» добирають такі форми і методи роботи, які

дозволили б відчути дитині не лише цінність свого життя та здоров’я, а й свої можливості у зміцненні та збереженні його, умінні діяти у небезпечних ситуаціях. Кожен день тижня мав свою назву: «День щасливої дитини», «День обережної дитини», «День обізнаної дитини», «День самостійної дитини», «День дбайливих батьків». Щоденно проводились спостереження, бесіди, заняття, дидактичні ігри, обговорення ситуацій, вікторини, сюжетно-рольові ігри, спортивні розваги, дослідницька та практична діяльність. Вихователі підготували рекомендації, поради батькам, проводили різні види просвітницької роботи з питань БЖД.

На завершення тематичного тижня в установі була проведена театральна вистава «Котик і півник». Тема безпеки життєдіяльності дитини невичерпна. Вона не обмежена Тижнем безпеки, а повинна звучати постійно. І ті зерна знань, умінь і навичок, які закладаються дітям сьогодні обов’язково знадобляться їм в майбутньому.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь