Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки та проекту документу державного планування

Дата: 17.02.2021 15:30
Кількість переглядів: 414

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки та проекту документу державного планування

 

Повна назва документа державного планування місцевого рівня: проєкт Програми економічного і соціального розвитку Званівської сільської територіальної громади на 2021 рік.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа місцевого планування: Званівська сільська рада.

 Званівська сільська рада  повідомляє про початок громадських обговорень проекту документу державного планування Програми економічного і соціального розвитку Званівської сільської ради на 2021 рік.

Передбачувана  процедура громадського обговорення:

відповідно до ст. 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку»  громадське обговорення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту Програми економічного і соціального розвитку Званівської сільської територіальної громади на 2021 рік розпочато з дня їх оприлюднення, а саме 17 лютого 2021 року на сайті  департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації та на сайті та сайті Званівської сльської ради і триватиме до 03 березня 2021 року

Відповідно до ст. 12 громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки та проекту документу державного планування.

Ознайомитися з проектом Програми та отримати додаткову інформацію можна за адресою: 84528, село Званівка, пр-т Перемоги,1, Бахмутського району, Донецької області або  за телефоном:(066) 361-97-90.

Відповідальна особа: Терещенко Наталя Миколаївна

Строк подання зауважень і пропозицій становить 15 днів з дня розміщення на сайті. Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь