Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 17.03.2021 08:33
Кількість переглядів: 605

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту документу державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку

 

Повна назва документа державного планування місцевого рівня: проєкт Програми економічного і соціального розвитку Званівської сільської територіальної громади на 2021 рік (далі - Програма).

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа місцевого планування: Званівська сільська рада.

 Званівська сільська рада  повідомляє про початок громадських обговорень проекту документу державного планування Програми економічного і соціального розвитку Званівської сільської ради на 2021 рік.

Програма визначає сукупність взаємоузгоджених завдань і заходів, які визначають пріоритетні напрями економічного і соціального розвитку, підвищення стандартів життя населення шляхом розбудови інфраструктури, забезпечення  якості  та загальної доступності публічних послуг, підтримки ініціатив малого бізнесу та створення  позитивного іміджу території громади.

Передбачувана  процедура громадського обговорення: відповідно до ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» (СЕО), громадське обговорення Програми та Звіту про стратегічну екологічну оцінку (далі – Звіту СЕО) розпочато з дня їх оприлюднення  на сайті Званівської сільської ради, а саме з 17 березня  2021 року та триватиме до  17 квітня 2021 року включно.

 Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до проекту Програми  та звіту про стратегічну екологічну оцінку. Усі зауваження і пропозиції до Програми та Звіту СЕО, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. Письмові пропозиції подаються фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання, із  особистим  підписом.  Юридичні  особи  подають  пропозиції  із зазначенням  найменування  та  місцезнаходження  юридичної  особи, анонімні пропозиції не розглядаються. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє, у порядку визначеному законодавством.

Ознайомитися з проєктом Програми економічного і соціального розвитку Званівської сільської ради на 2021 рік, Звітом СЕО, та отримати додаткову інформацію  можна у відділі економічного розвитку, торгівлі та інвестицій  Званівської сільської ради Бахмутського району Донецької області або на офіційному веб-сайті https://zvanivska-gromada.gov.ua/ або  за телефоном:(066) 361-97-90.

Зауваження і  пропозиції до проекту Програми, та звіту СЕО подаються до виконкому Званівської сільської ради.

Відповідальна особа: Бурдун Лілія (контактні дані: телефон 066-361-97-90,    Е-mail: info@zvanivska-gromada.gov.ua )

Строк подання зауважень і пропозицій становить 30 днів з дня розміщення на сайті. Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Проведення  транскордонних  консультацій  не передбачається.

 

Сільський голова                                                                                        С.М. Максименко

Звіт СЕО Званівська ТГ

Проєкт програми економічного і соціального розвитку Званівської сільської територіальної громади на 2021 рік


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь