Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Бахмутське міське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області звертає увагу!

Дата: 11.03.2021 11:21
Кількість переглядів: 753

Бахмутське міське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області звертає увагу роботодавців про набуття чинності з 10.03.2021 року Постанови Кабінету Міністрів України від 3 лютого 2021 р. №77 «Про затвердження переліку машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки та внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України».

Ці зміни стосуються:

-  «Переліку машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки»;

- «Переліку видів робіт підвищеної небезпеки», які виконуються на підставі дозволу- Група А, та такі, які виконуються на підставі декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці - Група Б;

- «Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки», затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 26 жовтня 2011 р. № 1107.

Рекомендуємо керівникам підприємств своєчасно привести у відповідність до чинного законодавства всі дозвільні документи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь