Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Бахмутський об’єднаний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки проводить набір кандидатів для проходження військової служби у резерві батальйону територіальної оборони Бахмутського району

Дата: 01.02.2021 15:14
Кількість переглядів: 3984

Бахмутський об’єднаний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки проводить набір кандидатів для проходження військової служби у резерві батальйону територіальної оборони Бахмутського району.

Вимоги до кандидатів: вік від 18 до 57 років, придатність за станом здоров’я, відсутність кримінальної відповідальності.

Переваги служби у військовому резерві:

Резервіст, якій уклав контракт на проходження служби в резерві, може бути призваний на навчальні збори, за мобілізацією лише до своєї частини, на свою посаду.

Особам, які уклали контракт на проходження служби у резерві за виконання програми зборової підготовки виплачується грошова винагорода з розрахунку за місяць зборів:

молодшому офіцерському складу 4086 грн.;

вищому та старшому сержантському та старшинському складу 3859 грн.;

молодшому сержантському та старшинському складу 3632 грн.;

рядовому складу 3405 грн.

За кожний день перебування на зборах, враховуючи час перебування в дорозі від ОТЦК та СП до місця проведення зборів і назад, виплачують добові, що розраховують у відсотках від 60 грн. на добу:

молодшому офіцерському складу 21 грн.;

вищому та старшому сержантському та старшинському складу 21 грн.;

молодшому сержантському та старшинському складу 18 грн.;

рядовому складу 12 грн.

Також виплачується одноразове грошове заохочення від 1600 до 3100 гривень, якщо резервіст виконав програму.

Додаткові соціальні гарантії.

Під час зборів резервістів безоплатно забезпечують харчуванням, проживанням, медичним обслуговуванням і військовою формою. Крім того, на цей період резервістам гарантується державне страхування в разі виникнення страхового випадку. Резервісти не підлягають звільненню з роботи з ініціативи власника або вповноваженого ним органу незалежно від підпорядкування і форм власності з дня отримання повістки про призов і до повернення, крім випадків ліквідації установи, підприємства, організації тощо, де вони працювали.

У разі якщо на збори призивають зі щорічної чи додаткової відпустки, її продовжать після закінчення зборів або перенесуть на інший строк.

З питань надання більш детальної інформації щодо оформлення на військову службу в резерві просимо звертатися до Бахмутського ОМТЦК та СП за адресою: м. Бахмут вул. Миру 23, з 08.00 до 16.00 (перерва з 12.00 до 13.00 або за телефоном 0660230453.

Захистимо свій дім!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь