Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Закінчено останній етап проєкту «Жінки проти насилля!» - ремонт спортивного  залу в Званівській школі

Дата: 22.01.2021 14:38
Кількість переглядів: 481

Фото без описуФото без опису

Шановні жителі Званівської громади!

 

Спішимо поділитися радісною новиною! Закінчено останній етап проєкту «Жінки проти насилля!» - ремонт спортивного  залу в Званівській школі.

 Щиро вдячні  великому колективу закладу, який доклав багато зусиль  для того, щоб  спортивний зал мав сучасний вигляд і в ньому хотілося б займатися спортом.

Особлива подяка небайдужим батькам, які взяли на себе найважчу роботу на висоті 8 метрів (побілка стелі, шпаклювання  та фарбування стін): Махник Оксані, Рущишиній Тетяні, Кучмі Любові, Давішній Руслані, Канціру Богдану, Тітову Олександру, родині Тимчак, учениці 10 кл. Міндзяк Юлії, також активістам:            Басенко Наталі, Штепі Олександру, Шишку Ростиславу, Ричак Світлані, Чекановій Інні, Дмитрієвій Ганні, Підченко ДенисуJ

Проєкт «Жінки проти насилля!» направлено на розширення можливостей для дівчат та жінок вразливих категорій Званівської громади шляхом створення спортивного простору на базі Званівського шкільного спортивного залу та обладнання його сучасним інвентарем для надання можливості займатися спортом гендерно-вразливим групам та  формування в них відповідального ставлення до здоров’я, підвищення рівня спортивної культури. Курси самооборони, робота з психологом, зустрічі груп самодопомоги та тренінги з прав людини і гендерних стереотипів сприяють обізнаності у методах та формах протидії домашньому насильству, комунікації між різними гендерними групами.

У рамках проекту та власним внеском учасників закуплено наступне обладнання на суму 140 361 грн.: спортивні тренажери (силовий комплекс, арбітрек, бігова доріжка) та спортінвентар (степ-платформи, фітнес/фітбол-м’ячі, карімати/йога-мати, гімнастичні палки, волейбольні м’ячі, ворота для флорболу, бадмінтон, масажні полусфери); інтерактивна дошка з фурнітурою, ноутбук з комплектуючими, проектор з кріпленнями; музична колонка з мікрофонами та стійками; стільці та крісла-мішки; камери відео-спостереження, столик для пісочної терапії, фліп-чарт; надруковано інформаційний банер для попередження домашнього насилля. Власними силами зроблено ремонт у шкільному  спортивному залі.

Маємо надію на те, що колектив Званівської школи впроваджуватиме  ще не один проєкт, який покращуватиме  якість навчання наших дітей! Наснаги та нових звершень!

 

Цей проєкт реалізується ГО «Чарівні Руни» за організаційної підтримки ГО «Взаємодія-Плюс» в межах національного проекту «Децентралізація» та Програми ООН із відновлення та  розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу. Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). Програму підтримують тринадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії

#UNRPP#ВзаємодіяПлюс#Званівка#ЧарівніРуни


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь