Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Запрошуємо до участі у земельних торгах!

Дата: 23.11.2020 09:13
Кількість переглядів: 811

   Званівська сільська рада повідомляє про проведення земельних торгів та запрошує громадян, фермерів та сільськогосподарські підприємства прийняти участь у земельних торгах у формі аукціону з продажу прав оренди на земельні ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та для сінокосіння та випасання худоби на території Званівської ОТГ терміном на 7 років.

Відомості про земельні ділянки, а також інформацію про виконавця земельних торгів можна отримати на офіційному веб-сайті за посиланнями http://www.torgy.dazru.gov.ua/auction/lots/29379. Також на офіційному веб-сайті Держгеокадастру можна переглянути місцезнаходження земельної ділянки на Публічній ка дастровій карті та ознайомитися з документами і матеріалами про лоти.

Для участі у земельних торгах не пізніше ніж за три робочі дні до дня їх проведення виконавцю земельних торгів подаються:

а) заява про участь у земельних торгах;

б) інформацію про найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код юридичної особи згідно з ЄДРПОУ, або прізвище, ім’я, по батькові та реєстраційний номер облікової картки платника податків або номер та серію паспорта. Для іноземних громадян та осіб без громадянства – прізвище, ім’я та по батькові, громадянство (підданство) іншої держави, постійне місце проживання в країні, громадянином (підданим) якої є особа; для іноземних юридичних осіб – найменування, місцезнаходження та держава, в якій зареєстрована;

в) документи, що підтверджують сплату реєстраційного та гарантійного внесків (копії розрахункових документів, виписки з рахунків).

Для участі в земельних торгах необхідно:

           1. Сплатити з рахунку, відкритого в банку :

  • реєстраційний внесок ;

  • гарантійний внесок .

2. Подати документи, що підтверджують сплату реєстраційних та гарантійних внесків. Оформити та подати заяву з необхідною інформацією та підтверджуючими документами особи, яка бажає взяти участь у земельних торгах, Виконавцю торгів за адресою ТОВ "ОРІЄНТИР-ЕКСПЕРТ": 84500, м. Бахмут, вул. О. Сибірцева, 188/37, відповідальна особа – Старкова Ольга Олександрівна. Телефон для довідок: +38 (050) 224-55-66. Години прийому заяв на участь в земельних торгах: у робочі дні з 09.00. год. до 17.00. год, у п'ятницю -  з 09.00. год. до 16.00. год.

3. Укласти договір про умови участі в земельних торгах у формі аукціону. 

 

   Земельні торги у формі аукціону призначено: 02.12.2020 року.

   Останній день прийому заяв:  26.11.2020р. 

   Місце проведення торгів:  84528, Донецька обл., Бахмутський р-н, с. Званівка просп. Перемоги, буд. 1 (будівля сільської ради, зал засідань)

   Початок торгів об 11-00 год. Реєстрація учасників земельних торгів в день проведення з 8-00 год. до 10-40 год. за адресою:  84528, Донецька обл., Бахмутський р-н, с. Званівка просп. Перемоги, буд. 1 (будівля сільської ради, зал засідань).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь