Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Повідомлення про оприлюднення проекту Схеми планування частини території Бахмутського району в межах Званівської ОТГ

Дата: 28.07.2020 14:18
Кількість переглядів: 687

Фото без описуПовідомлення про оприлюднення

проекту Схеми планування частини території Бахмутського району в межах Званівської ОТГ Донецької області та звіту про стратегічну екологічну оцінку, проекту генерального плану та плану зонування с.Переїзне  та початок процедури розгляду і врахування пропозицій громадськості

 

1) Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту:

Проект Схеми планування частини території Бахмутського району в межах Званівської ОТГ Донецької області розроблено з метою обґрунтування довгострокової стратегії планування, забудови та іншого використання території громади. Завданнями Схеми планування території громади є визначення основних принципів і напрямків планувальної організації та функціонального призначення території; формування системи громадського обслуговування населення; організація вулично-дорожньої та транспортної мережі, інженерного обладнання, інженерної підготовки і благоустрою; організація цивільного захисту території та населення від небезпечних природних і техногенних процесів; визначення основних принципів охорони навколишнього природного середовища, охорони та збереження культурної спадщини; визначення послідовності реалізації рішень, у тому числі етапність освоєння території.

До складу проекту входять текстові (пояснювальна записка) та графічні матеріали. Зміст проекту складається з: 1) Вступ; 2) Аналітична частина; 3) Обґрунтування та пропозиції; 4) Стратегічна екологічна оцінка (розділ «Охорона навколишнього природного середовища»); 5) Основні техніко-економічні показники схеми планування території.

Генеральним планом населеного пункту визначаються потреби в територіях для забудови та іншого використання; потреба у зміні меж населеного пункту, черговість і пріоритети забудови та іншого використання територій; функціональне зонування, планувальна структура та просторова композиція забудови населеного пункту; загальний стан довкілля, основні фактори його формування, містобудівні заходи щодо поліпшення екологічного та санітарно-гігієнічного стану; території, які мають будівельні, санітарно-гігієнічні, природоохоронні та інші обмеження їх використання. План зонування території села Переїзне визначає умови та обмеження використання території села для містобудівних потреб у межах визначених зон.

До складу проекту входять текстові (пояснювальна записка) та графічні матеріали. Зміст проекту складається з: 1) Вступ; 2) Аналітична частина; 3) Обґрунтування та пропозиції; 4) Основні техніко-економічні показники схеми планування території.

Замовником містобудівної документації є виконавчий комітет Званівської сільської ради Бахмутського району Донецької області.

Розробник – ТОВ «УКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-ПРОЕКТНИЙ ІНСТИТУТ ЦИВІЛЬНОГО БУДІВНИЦТВА».

2) Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Бахмутська районна державна адміністрація, Званівська сільська рада Бахмутського  району Донецької області.

3) Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури:

Громадське обговорення починається з 29-го липня 2020 року і триває до 29 -го серпня 2020 року.

 

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо):

Відповідно до статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати замовнику в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту документа державного планування. Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:

Громадські слухання відбудуться 02 вересня 2020р. о 14:00 год. за адресою: с. Званівка, в приміщені будинку культури. Заплановано прилюдне обговорення вищезазначених проектів містобудівної документації та Звіту про стратегічну екологічну оцінку  (розділ «Охорона навколишнього природного середовища») Схеми планування частини території Бахмутського району в межах Званівської ОТГ Донецької області.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися із проектами містобудівної документації та звітом про стратегічну екологічну оцінку:

Ознайомитись із проектом Схеми планування частини території Бахмутського району в межах Званівської ОТГ Донецької області та звітом про стратегічну екологічну оцінку, проектом генерального плану та плану зонування с.Переїзне можна в Званівській сільській раді за адресою с. Званівка, пр.Перемоги 1.

Проекти містобудівної документації та звіт про стратегічну екологічну оцінку Схеми також розміщено на офіційному сайті https://zvanivska-gromada.gov.ua/.

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій:

Званівська сільська рада Бахмутського району Донецької області.

Адреса для подання зауважень та пропозицій у письмовій формі: 84528, Донецька область, Бахмутський район, с. Званівка, пр. Перемоги 1.

Відповідальним за розгляд пропозицій громадськості є Начальник відділу з земельних питань та АПР  Званівської сільської ради – Олійник К.М. (тел.066-361-97-31).

Електронна адреса: info@zvanivska-gromada.gov.ua

Зауваження і пропозиції приймаються у строк з 29.07.2020 по 29.08.2020.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

Званівська сільська рада.

4) Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування:

Проведення транскордонних консультацій не потребує.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь