Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

До уваги власників бджолосімей!!!

Дата: 19.06.2020 16:02
Кількість переглядів: 728

Фото без описуДо уваги власників бджолосімей!

Постановою Кабінету Міністрів України від 07.02.2018 № 107 передбачені напрямки підтримки галузі бджільництва, а саме:

- спеціальна бюджетна дотація за наявні бджолосім’ї;

- часткове відшкодування вартості, зокрема племінних бджіл.

      I. Спеціальна бюджетна дотація за наявні бджолосім’ї  надається на безповоротній основі фізичним особам та суб’єктам господарювання за наявні в поточному році від 10 до 300 бджолосімей у розмірі 200 гривень за бджолосім’ю. У разі наявності більше ніж 300 бджолосімей максимальний розмір дотації ставить 60000 гривень одному отримувачу.

Для отримання дотації за бджолосім’ї фізичним особам та суб’єктам господарювання потрібно подати до сільської ради, до 20 вересня  поточного року наступні документи:

1.копію ветеринарно-санітарного паспорта пасіки;

2.копію рішення про державну реєстрацію потужності;

4.копію довідки або договору про відкриття рахунка в банку (фізичні особи);

5.копію паспорта громадянина України (фізичні особи);

6. довідку, чинну на дату подання заявки, про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи, у паперовій або електронній формі (суб’єкти господарювання);

7. копію звіту про виробництво продукції тваринництва та кількість сільськогосподарських тварин (форма 24-сг) на останню звітну дату на момент подання документів (суб’єкти господарювання, які є юридичними особами);

8. довідку, видану органом місцевого самоврядування, про реєстрацію пасіки із зазначенням кількості наявних бджолосімей на останню звітну дату на момент подання документів (фізичні особи та фізичні особи - підприємці, зокрема сімейні фермерські господарства).

    Підставою для внесення органами місцевого самоврядування до відомості на отримання дотації за бджолосім’ї є реєстрація потужності фізичної особи або суб’єкта господарювання, які є власниками бджолосімей, у Державному реєстрі потужностей операторів ринку.

Для отримання державної реєстрації потужності операторів ринку потрібно звертатись до територіального органу Держпродспоживслужби за адресою потужності.

    Пасіка підлягає реєстрації в органі місцевого самоврядування за місцем проживання фізичної особи або за місцезнаходженням юридичної особи, яка займається бджільництвом.

   II. Часткове відшкодування вартості племінних бджіл здійснюється на безповоротній основі суб’єктам господарювання за закуплені ними бджолині пакети, бджолині матки в період з 1 жовтня попереднього року до 30 вересня поточного року в розмірі до 50 відсотків вартості (без податку на додану вартість), але не більш як:

за закуплені у племінних заводів та бджолорозплідників бджолині матки - 100 гривень за одну штуку, бджолині пакети - 500 гривень за одну штуку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь