Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

В Донецькій області послаблення протиепідемічних заходів наразі здійснюватися не буде.

Дата: 25.05.2020 11:23
Кількість переглядів: 428

 

Постановою Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів», дію карантину, введеного на території України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, подовжено до 22 червня 2020 року. 

 

Також нею передбачено послаблення протиепідемічних заходів на території регіонів, які одночасно відповідають таким ознакам:

інцидентність (загальна кількість нових випадків COVID-19 за останні сім днів на 100 тис. населення) становить менше ніж 12 осіб на 100 тис. населення;

завантаженість ліжок у закладах охорони здоров’я, визначених для госпіталізації пацієнтів з підтвердженим випадком COVID-19, становить менш як 50 відсотків;

середня кількість тестувань методом полімеразної ланцюгової реакції та імуноферментного аналізу становить більше ніж 12 на 100 тис. населення протягом останніх семи днів.

 

На території Донецької області послаблення протиепідемічних заходів наразі здійснюватися не буде у звязку з тим, що кількість тестувань методом полімеразної ланцюгової реакції становить менше ніж 12 на 100 тис. населення протягом останніх семи днів. Перегляд питання відбудеться після перевищення встановленого показника кількості тестувань.

 

 

Департамент цивільного захисту ДОДА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь