Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Програма ООН із відновлення та розбудови миру за підтримки Європейського Союзу оголошує конкурс малих бізнес-грантів на започаткування, відновлення чи розширення мікро-, малих та середніх підприємств

Дата: 08.04.2020 10:39
Кількість переглядів: 562

Фото без опису

Програма ООН із відновлення та розбудови миру за підтримки Європейського Союзу оголошує конкурс малих бізнес-грантів на започаткування, відновлення чи розширення мікро-, малих та середніх підприємств на підконтрольних Уряду України територіях Луганської та Донецької областей, та в окремих районах та містах Запорізької області уздовж узбережжя Азовського моря. Метою програми є відновлення або посилення ділової активності, зниження напруги на ринку праці та забезпечення розвитку секторів економіки, які є критично важливими для подальшого економічного розвитку регіону. Загальна сума грантового пулу, який розподіляється протягом 2019-2020 років, складає 2,48 млн. євро.

Грантова програма для підтримки мікро, малого та середнього бізнесу впроваджується на сході України з 2015 року.В межах програми у 2015-2020 роках було підтримано 932 бізнес-проекти та створено понад 2500 робочих місць.

Програма РООН із відновлення та розбудови миру запрошує місцевих жителів та внутрішньо переміщених осіб, які проживають на визначених Програмою територіях, взяти участь у конкурсі на здобуття грантової підтримки на започаткування, відновлення чи розширення мікро-, малих та середніх підприємств. Детальна інформація щодо участі у конкурсі подається у додатку.

Максимальна сума одного гранту складає до 6 500 євро в гривневому еквіваленті. Завершення прийому заявок: 3 травня 2020 року.

https://rada.info/upload/users_files/04341074/40d560c4a1d75d73722d7ffacd1ea3a3.pdf


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь