Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

21 листопада відзначається День Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2019 14:39
Кількість переглядів: 2062

Фото без описуУ школах Званівської громади пройшли заходи до дня Гідності та Свободи. У Званівській школі проведено годину пам'яті на тему Нескорена країна біля меморіальної дошки загиблого воїна Перепелиці Сергія Леонідовича.

У цей день учні Верхньокам'янської школи підготували тематичну виставку малюнків та презентацій. Провели виховний захід, що розповів про часи доленосних подій в Україні, коли українці постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

21 листопада в Переїзнянській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів було проведено загальношкільну лінійку «Тернистий шлях до незалежності», на якій діти вшанували пам’ять Героїв Майдану і воїнів-захисників України.
Цього ж дня в школі класними керівниками було проведено ряд заходів: «З Україною в серці», «День гідності та свободи», «Україна – гідна Свободи», круглий стіл «Початок Євромайдану: як це було», конкурс малюнків «Ми – діти України», учням старшої школи було запропоновано переглянути документальний фільм «Сильніше ніж зброя».
Ці заходи були спрямовані на виховання патріотизму, гордості за свій народ. Сподіваємося, що підростаюче покоління буде рівнятись на героїв і намагатиметься стати справжніми патріотами своєї країни, боротися за її честь, волю і незалежність. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь