Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

16 червня святкуємо День села Верхньокам'янське.

Дата: 18.06.2019 14:43
Кількість переглядів: 1132

Фото без описуСтало уже доброю традицією щороку іменини села Верхньокам'янське відзначати у день Святої Трійці. Також у  цей день відзначаємо День Переселення, адже саме на Трійцю у далекому 1951 році  прибув на Схід перший потяг із Захіної Бойківщини, який привіз більш ніж 500 примусово виселених осіб....

Святкові заходи відбулися біля каплички Пресвятої Діви Марії. Гостей приймали сільський голова Олександр Білицький , І заступник сільського голови Наталя Гринь та настоятель Храму Різдва Пресвятої Богородиці отець Микола, серед гостей були присутні священнослужителі отець Павло та отець Доротей, народний депутат Костянтин Матейченко, голова Бахмутської районної ради Евгеній Пластун, засновник благодійного фонду ДАР Дмитро Рева, представники Бахмутської райдержадміністрації Ольга Геліч та Надія та Петро Тутови, а також військові , керівники сільськогосподарських підприємств, гості із Сіверська та Роздолівки. Було отримано багато подарунків - музичний комплекс, благодійна допомога на благоустій (огорожа біля церкви). Стало доброю традицією відзначати подарунками наймолодшого жителя села та наймолодше подружжя. Відзначили подарунками і найстарших жителів села  адже у селі проживає  26 осіб старше 80 років! Справжні овації серед жителів отримала новина про довгоочікуваний ремонт дороги від міста Сіверськ  до села Верхньокам'янське!

 Званівський сільський будинок культури спільно з активістами села Верхньокам'янське підготували чудовий концерт, були танці і співи, вірші та запальний флешмоб!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь