Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

13 березня 2019 року з робочим візитом прибув до Званівської сільської ОТГ голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Олександрович Дресвянніков.

Дата: 13.03.2019 16:13
Кількість переглядів: 884

13 березня 2019 року з робочим візитом прибув до  Званівської сільської ОТГ голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Олександрович Дресвянніков.

На зустрічі були присутні: апарат та депутатський корпус Званівської сільської ради, представники амбулаторії, дошкільної та шкільної освіти, фермерських господарств та активні жителі громади.

Під час зустрічі Дмитро Олександрович уважно вислухав найболючіші для Званівської громади питання, такі як: стан доріг, транспортне сполучення, внутрішня міграція населення. Голова райдержадміністрації зазначив: « Бахмутська райдержадміністрація проінформована в повному обсязі про проблеми Званівської громади. Їх вирішення – лише питання часу. Ремонт доріг здійснюється по всій території України, звичайно відремонтувати всі дороги одразу неможливо. Але на сьогоднішній день існує велика впевненість у тому, що впродовж наступних років дороги будуть відремонтовані.» 

Також гострою проблемою громади є відсутність транспортного сполучення мж населеними пунктами громади. На запитання жителів с. Верхньокам’янське про створення нового маршруту, Сільський голова Олександр Олександрович Білицький відповів, що рішенням сільської ради було виділено кошти на придбання мікроавтобусу, процедура його закупівлі знаходиться на стадії оголошення тендеру.

Сільський голова спільно з головою райдержадміністрації  відвідали Званівський сільський будинок культури, на території якого незабаром буде відкрито молодіжний центр, наразі там проводяться ремонтні роботи. Також у рамках візиту були відвідані Званівська амбулаторія, стоматологічний кабінет, який створено жителем с. Званівка Стиранець Юлією Олександрівною в рамках програми "Український Донецький Куркуль".

Під час робочої поїздки Званівською громадою, за участю сільського голови та голови райдержадміністрації, начальника АПК райдержадміністрації Ольги Михайлівни Геліч провели зустріч з Шимоняк Анатолієм Івановичем керівником СФГ «Оберіг» з Сіренко Світланою Володимирівною керівником СФГ «Колос», приватним підприємцем Чаплик Олександром Степановичем та відвідано їх господарства, було обговорено перспективи розвитку фермерського господарства та шляхи вирішення проблемних питань, адже завдяки розвитку сільського господарства створюються нові робочі місця, що може бути вирішенням такої проблеми як від’їзд молоді з села.

 Дмитро Олександрович зазначив що всіляко підтримує розвиток сільського господарства.

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь