Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Вічна пам'ять

Дата: 25.02.2019 08:06
Кількість переглядів: 1233

Фото без описуЗванівська сільська рада та депутатський корпус висловлює щирі співчуття родині в зв'язку з передчасною смертю  депутата Званівської сільської ради, колишнього секретаря Верхньокам'янської сільської ради  Жушми Наталі Михайлівни.

Впродовж трудової діяльності Наталя Михайлівна підтвердила високе звання і покликання – працювати з людьми і заради людей. Пам’ятаємо  її за уважне ставлення до колег, за щире бажання почути і допомогти кожному, хто цього потребував.

До Наталі Михайлівни звертались як за професійною порадою, так і з будь-яких життєвих питань. Чуйна, уважна, щира, позитивна і принципова, вона випромінювала життєдайну енергію, світло, прагнула передати цінний досвід,  та охоче навчалася новому і прогресивному. За роки роботи Наталю Михайлівну не раз відзначали за сумлінну працю і високий професіоналізм місцеві державні органи влади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь