Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

До Званівки завітав Монаший театр "В каптурах" Василіянського інституту філософсько-богословських студій ім. митрополита Йосифа Велямина Рутського

Дата: 18.01.2019 10:08
Кількість переглядів: 764

Жителі Званівської сільської ОТГ мали можливість відвідати виставу "Різдвяна лихоманка" яку презентували монаший театр "В каптурах" Василіянського інституту філософсько-богословських студій ім. митрополита Йосифа Велямина Рутського. 

Ми мали можливість ознайомитися з творчістю акторів завдяки Отцю Павлу ігумену Монастиря Сердця Христового Василіянського Чину Святого Йосафата.

 

Сюжет вистави охоплює історію однієї сім’ї, яка традиційно в останній момент готується до Святої вечері. Ситуація ще більш напружена, бо в гості має прийти священик. А отець в свою чергу, в останній момент готується до різдвяної проповіді. В суєті цієї підготовчої «лихоманки» усі забувають про зламаного життям чоловіка, який намагається з кимось поділитися трагедією свого життя, але марно. Тому чоловік замерзає на вулиці самотній. В останню мить приходить ангел, та чи вдасться йому щось змінити…?

https://osbm.in.ua/news/actual/zaproshuyemo-na-rizdvyanu-vystavu-rizdvyana-lykhomanka/?fbclid=IwAR2AAIutxHw4U78zmspAPM18yw8M-mUAzU5OT8J0KwmNgzCKRO9BYXFbGg8

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь