Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

12 січня 2019 року в Званівській сільській об'єднаній територіальній громаді вдруге відбувся обласний фестиваль "Різдвяний передзвін"

Дата: 14.01.2019 09:14
Кількість переглядів: 734

Фото без опису12січня 2019 року в Званівській сільській об’єднаній громаді в селі Званівка  вдруге пройшов  фестиваль «Різдвяний передзвін». Це був надзвичайно позитивний, гарний, веселий, незабутній день в нашій громаді, бо ми зустріли близько 500 гостей. «Різдвяний передзвін» розпочався з колядувань під вікнами. Сім колективів з різних куточків Донецької області колядували від хати до хати. Потім була спільна хода-коляда з усіма колективами, яких було 26. Цього року до нас завітали колективи з Львівської, Харківської та Донецької областей.

Зі словами привітання звернулися почесні гості: заступник голови Донецької військово-цивільної адміністрації Ігор Стокоз, Званівський сільський голова Олександр Білицький та Ігумен Монастиря Серця Христового Отець Павло. Усіх присутніх на фестивалі зігрівали різноманітні виконання колядок, щедрівок, цікавих вистав. У кожного була можливість посмакувати смачну кутю, яку приготували місцеві господині.
Дякуємо всім організаторам цього незабутнього свята, всім гостям, які приїхали поділилися з нами різдвяним духом. Волонтерам, які допомагали в організації фестивалю.
Здоров’я, взаєморозуміння та мирного неба! Христос народився! Славімо його!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь