Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

День Святого Миколая у Званівській громаді

Дата: 19.12.2018 17:04
Кількість переглядів: 975

Фото без описуСільський голова Олександр Білицький та депутати Званівської сільської ради привітали учнів загальноосвітніх шкіл Званівської сільської об'єднаної територіальної громади з Днем Святого Миколая. День Святого Миколая завжди овіяний радістю і теплом, особливо   на його прихід  чекають дітлахи,  бо він приносить їм солодощі та подарунки.

Незабутні враження та святкову атмосферу створили учні Верхньокам'янської ЗОШ І-ІІ ступенів , до них на свято завітав  і сам Святий Миколай , він вручив дітям солодкі подарунки)
Сільський голова Олександр Білицький  щиро побажав малечі міцного здоров’я, щасливої долі і успіхів у навчанні, лише позитивних емоцій у житті. «Нехай цей день рясніє щирими дитячими посмішками, радістю, адже, вважається, що саме в цей день здійснюються найпотаємніші ваші мрії і задуми. Я знаю, як важливо досягти мети, яку ви ставите перед собою. Тому бажаю, щоб кожна ваша мрія здійснилася» – зазначив він.
"Це свято вчить нас вірити в чудо, навчає милосердю, доброті та чуйності, любові до ближніх. Ми, дорослі, намагаємося наслідувати добрі та праведні вчинки  Святого Миколая, бути своєрідним його помічниками, щоб не тільки в такі особливі дні, як сьогодні, а кожен день, кожна дитина відчула любов та опіку ".
Настоятель церкви отець Микола побажав дітям міцного здоров’я та Божого благословення, щоб у їхніх родинах панувала злагода і любов, затишок та добробут, а Святий Миколай  захищав їх від усіх негараздів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь