Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

День Святого Миколая у Званівській громаді

Дата: 19.12.2018 17:04
Кількість переглядів: 1001

Фото без описуСільський голова Олександр Білицький та депутати Званівської сільської ради привітали учнів загальноосвітніх шкіл Званівської сільської об'єднаної територіальної громади з Днем Святого Миколая. День Святого Миколая завжди овіяний радістю і теплом, особливо   на його прихід  чекають дітлахи,  бо він приносить їм солодощі та подарунки.

Незабутні враження та святкову атмосферу створили учні Верхньокам'янської ЗОШ І-ІІ ступенів , до них на свято завітав  і сам Святий Миколай , він вручив дітям солодкі подарунки)
Сільський голова Олександр Білицький  щиро побажав малечі міцного здоров’я, щасливої долі і успіхів у навчанні, лише позитивних емоцій у житті. «Нехай цей день рясніє щирими дитячими посмішками, радістю, адже, вважається, що саме в цей день здійснюються найпотаємніші ваші мрії і задуми. Я знаю, як важливо досягти мети, яку ви ставите перед собою. Тому бажаю, щоб кожна ваша мрія здійснилася» – зазначив він.
"Це свято вчить нас вірити в чудо, навчає милосердю, доброті та чуйності, любові до ближніх. Ми, дорослі, намагаємося наслідувати добрі та праведні вчинки  Святого Миколая, бути своєрідним його помічниками, щоб не тільки в такі особливі дні, як сьогодні, а кожен день, кожна дитина відчула любов та опіку ".
Настоятель церкви отець Микола побажав дітям міцного здоров’я та Божого благословення, щоб у їхніх родинах панувала злагода і любов, затишок та добробут, а Святий Миколай  захищав їх від усіх негараздів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь